ICTS Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 07~11 Kasım 2018



 ICTS / Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuari

ICTS / Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuari

Ülke – Şehir : CIN – Sangay

Fuar Tarihleri : 07~11 Kasım 2018

Sektör : Bilgisayar

Ürünler : Telekomünikasyon ve Ağ İletişim değişimi, İletim ve Terminaller ekipmanları, Mobil İletişim ve Terminal Ekipmanları, Yayın ve Uydu Haberleşme Sistemleri ve Hizmetleri, Kablosuz Cihazlar ve Servisler, Telekom Servisi, Internet Information Service, Ağ Tanıla ve Ölçüm Cihazları, Yeni Medya, Mobil Ünite ve Navigasyon Sistemi Uygulama . ● Bilgisayar Donanım ve Yazılım / Sistem Entegrasyonu Bilgisayar, Bilgisayar Ağ Ekipmanları, Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuar, Bilgisayar Sistemleri Hizmetler, Veri İşleme, Endüstriyel Yazılım, Uygulama ve Test, Sistem Entegrasyonu. ● Bilgi Güvenliği Donanım Güvenlik Sistemleri, Yazılım, Güvenlik Sistemleri, Şifreleme Teknolojisi ve İletişim Güvenliği, Virüs Koruma Sistemleri, Akıllı Tanımlama Sistemleri, İzleme Sistemleri, Güvenlik duvarları. ● Entegre Devreler ve Elektronik Bileşenleri Yarıiletken Malzemeler ve Cihazlar, Entegre Devreler, Optoelektronik Cihazlar, Elektronik Cihazlar ve Bileşenleri, Baskılı Devre Kartları, Elektronik İmalat Sanayi, Elektronik Ölçme Teknolojileri ve Enstrüman, Gömülü Sistemler, RFID, Sensörler, Yeşil Cihazlar. ● Yeşil Ekran ve AV Ürünleri Düz panel Display Ürün ve Sistem, Dijital Sistem Entegrasyonu Çinili Ekran, 3D Görüntü Tekniği, OLED, Uygulama ve Üretim LED Aksesuar Ürünleri ve Malzeme LED, Paket / Modül, LED Arka Işık, EL LED, LCOS / DLP, EPID, E-KİTAP , E-BOARD, E-KAĞIT, Görüntüleme Cihaz, Malzeme ve Komponent, Ekipmanları, Televizyon ve Ses Ekipmanları Test. ● Güç ve İlgili Ürünler UPS güç, Güç Kaynağı, Araç Güç, Akıllı Güç, Haberleşme Güç Supplie, Regülatör, Transformatörler, Güç Reaktörü, Filtre, Rack, Yenilikçi Güç Kaynağı ve Güç Sistemleri Anahtarlama.

Web : http://fuar.poenart.com
Email : fuar@poenart.com


ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.

zodiacmap

Avrupa ve Dünyada'ki Fuar Organizasyon ve 3D Desing; Mekanların insanlarla iletişim kurduğuna inanırız ve biliriz ki doğru tasarım fuar alanında iş ortaklarımızın tüketiciyle doğru iletişim kurmasına aracılık eder. Bu sebeple iş ortaklarımızın ihtiyacı olan fuar tasarımlarına ve Fuar alanı teminine başladığımızda, onların ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılayacak tasarımını ve fuar alanını siz değerli müşterilerimize sunmak bizim temel amacımızdır.