China Led, Elektronik Aydınlatma Fuarı 20~22 Eylül 2018

 CHİNA 2018 / Led + Neon + Sign Fair

CHİNA 2018 / Led + Neon + Sign Fuarı

Ülke – Şehir : ÇIN – Sangay

Fuar Tarihleri : 20~22 Eylül 2018

Sektör : Elektrik

Ürünler : Led China: LED, LED Chip, Dot matrix, Nümerik tüpler, LED kontrol Sistemleri, IC, Her boyutta LED Ekranlar, MEsaj panoları, LED Neon, LED aydınlatma, şehir, bina, iç ve dış mekan aydınlatm. Cep telefonu, MP3 player, TFT-LCD, PDA, Tıbbi cihazların ekran aydınlatmaları. İmalat, kurulum, test ve bakım ekipmanları. Organik LED, Lazser Diyod, Electro Aydınlatma, Laser algılayıcılar

Neon China: Neon ışık, Neon Trafo, Neon yüksek gerilim kablolar, Neon ekipmanları, üretim, test, kurulum ve bakım ürünleri.

Sign Show: En son teknoloji ve geniş format yazıcı, baskı ekipmanları, mürekkep, medya, lazer, gravür, akrilik panel, sergi ve teşhir ekipmanları, lightboxlar, tabela, LED ekran dahil olmak üzere ürünlerin vitrine toplandı LED aydınlatma, vb Featuring tüm sanayi tedarik zinciri kapsayan en kapsamlı sergi

Web : http://fuar.poenart.com
Email : fuar@poenart.com


ÖNEMLİ ! Fuarı ziyaret etmeye karar vermeden önce, fuarın organize edildiği tarihleri ve yukarıdaki bilgileri organizatör web sitesinden kontrol etmeyi unutmayınız.

zodiacmap

Avrupa ve Dünyada'ki Fuar Organizasyon ve 3D Desing; Mekanların insanlarla iletişim kurduğuna inanırız ve biliriz ki doğru tasarım fuar alanında iş ortaklarımızın tüketiciyle doğru iletişim kurmasına aracılık eder. Bu sebeple iş ortaklarımızın ihtiyacı olan fuar tasarımlarına ve Fuar alanı teminine başladığımızda, onların ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılayacak tasarımını ve fuar alanını siz değerli müşterilerimize sunmak bizim temel amacımızdır.